Få hjälp med fönsterputsning

Plötsligt ligger solen på och du upptäcker att fönstren är immiga, fläckiga och fulla av smuts. Fönster har vi för att se på det vackra utanför och roligast är det när glaset är blankt och rent. Dock kan fönsterputsning vara riktigt tråkigt och för en del ett alltför fysiskt ansträngande jobb.

Anlita ett proffs

En bra lösning kan vara att helt enkelt anlita någon som är expert inom området. På så sätt får du jobbet gjort effektivt och professionellt utan att behöva lyfta ett finger. Dessutom får du hjälp med större rengöringsprojekt eller med att putsa fönster som är svåra att komma åt. Vidare kan du, då företaget utför jobbet i ditt hem, få rutavdrag på räkningen.

Ett företag som utför även de svårare jobben är Höga Höjder som har erfaren personal och verktyg för att komma åt alla dina fönster.

Engångstillfälle eller abonnera

Det kan vara skönt att veta i förväg hur mycket tjänsten kommer att kosta. På Höga Höjders hemsida kan du räkna ut hur mycket du ska betala för fönsterputsningen, vare sig du bor i villa eller lägenhet. Om du vill få dina fönster rengjorda med jämna mellanrum kan du till och med skaffa ett abonnemang och få rabatt.