Njut av bastubad hemma

Att ha möjligheten att ta en bastu när man vill är inte alla som kan. Genom att bygga en egen bastu så kan du njuta av ett bastubad hemma när som helst lusten faller på. Det är så klart möjligt även om du inte har palts i din bostad och hus att bygga en fristående byggnad med bastu i.

Som med det mesta så är det bra att läsa på om det man ska utföra. Om du inte har det där handlaget att kunna bygga allt själv så går det att beställa byggsats på det hela. Hos Bastukällan så finns allt som du behöver för din bastu. Om du kan snickra så kanske du köper bastuaggregat och det som krävs i en bastu. Du kan beställa en bastustuga och allt det du behöver för att kunna ta en bastu.

Bygger du med en byggsats så se till att de blir inom de Attefallsregler som finns så behöver du inte något bygglov för det hela. Du anmäler ditt bygge till din kommun och får ett besked när du kan börja bygga. När du har alla papper klara så följer du de instruktioner som medföljer din byggsats för bastun. Är ni några stycken som hjälps åt så får ni upp er bastu på en helg. Sedan så är det bara att elda på och njuta av en härligt skön bastu.