Renovera vardagsrummet – anlita proffs

Vill du ge ditt hem ett lyft kan det vara dags för en renovering. En förnyelse av heminredningen behöver inte alltid betyda nya möbler eller inköp av dyra material. Du kan med ett hållbart tänkande fräscha upp ditt hem utan att köpa in nya saker. Med ett bra underhåll och relevant vård av ditt trägolv kan inredningen få en vacker prägel genom en minimal investering.

Dags för en golvslipning

Golvet är en viktig del av heminredningen. Ditt golv ska förmedla en skön känsla, vara slitstarkt och samtidigt fungera som en helhet med resten av din inredning. Vill du renovera är det oftast inte nödvändigt att byta ut ditt trägolv. Har ytan skador kan det enkelt fixas med en golvslipning.

Med en kombination av oljor, lack och olika nyanser kan du få ett härligt glänsande golv som även ser helt nytt ut. Genom att tillföra olika pigment kan du dessutom uppnå en ny nyans och ditt trägolv kan få ett nytt utseende. Liva upp ditt slitna trägolv och slipp på så sätt ett omfattande renoveringsarbete.

Ta hjälp av golvexperter

Du kan ta hjälp av Ångtvättbilen som erbjuder professionell golvslipning. Med små reparationer och kvalitetsprodukter kan ditt gamla golv därmed få ett nytt liv.